Tarieven

 • Regulier tarief: € 8,60
 • Kinderfilm tarief: € 6,85
  Iedereen mag mee voor het kindertarief bij films voor 'AL', '6' & '9' jaar
 • Ladiesnight: € 15,50 
 • Event: € 9,60
 • Biobest Plus+: € 7,00
  Inclusief koffie/thee en cake
 • Baby's & peuters t/m 2 jaar: gratis
  bij films gekeurd voor 'AL'

Geaccepteerde bonnen en cadeaukaarten


Nationale Bioscoopbon & MaDiWoDo
Alle door de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) uitgegeven en geldige bioscoopbonnen, incl. MaDiWoDo-kaarten zijn als betaalmiddel tegen een toegangsbewijs inwisselbaar, echter niet in combinatie met andere acties en op de voorwaarden zoals op de bon vermeld. De bioscoopbon/pas en de MaDiWoDo-kaart zijn niet tegen contanten inwisselbaar. Voor meer informatie www.bioscoopbon.nl

BioscoopCadeau
De kaarten van BioscoopCadeau zijn bij Biobest te verzilveren. Beide kaarten (filmticket & filmticket, frisdrank & popcorn) kunnen aan de kassa worden ingeleverd. Check altijd op de website van BioscoopCadeau of de kaart nog geldig is.

CJP-Pas
Op vertoon van uw geldige CJP pas krijgt u bij aankoop van een toegangsbewijs 10% korting op het standaart tarief (exclusief toeslagen). Dit geldt voor alle kinderfilms en reguliere voorstellingen. Niet geldig in combinatie met andere (kortings) acties. Voor meer informatie www.cjp.nl

PowerBase Fitness ledenkorting
Leden van PowerBase Fitness Best ontvangen op vertoon van hun ledenpas én legitimatie 15% korting op reguliere tickets. De actie is niet geldig i.c.m. specials en andere kortingsacties.

BuurtKadoos
Welkom in de buurt! Vouchers ontvangen via BuurtKadoos zijn geldig en in te leveren tot de datum vermeldt op de kaart. Deze kaart is in te leveren van maandag t/m zondag tijdens reguliere voorstellingen. Specials zoals Biobest 50 plus en de Ladiesnight zijn uitgezonderd van deze actie.

Groepskorting
Indien u met een grotere groep (al vanaf 15 personen) een reguliere filmvoorstelling bezoekt, hanteren wij speciale tarieven. U kunt een korting aanvragen door een email te sturen o.v.v. het aantal personen en film. Dit kunt u aanvragen door een e-mail te sturen op de contact pagina.