Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Tarieven

Regulier tarief: € 9,20 (toeslag 0,50 >120 min | 1,- >150 min)

Kinderfilm tarief: € 6,95
Iedereen mag mee voor het kindertarief bij films voor 'AL' & '6' jaar

Kinderfeest! vanaf €12,50 
Film + popcorn + chips 

Ladiesnight: € 15,50 

Event: € 9,60

Biobest Plus+: € 8,-
Met gratis koffie/thee en cake

Baby's & peuters t/m 2 jaar: gratis
bij films gekeurd voor 'AL', uitgezonderd kleuterbios en sinterklaasfilms

Geaccepteerde bonnen en cadeaukaarten

Filmvoucher
Een filmvoucher uitgegeven door Biobest is in te wisselen tegen één toegangskaart voor een reguliere voorstelling. Klik hier voor meer informatie.

Nationale Bioscoopbon & MaDiWoDo
Alle door de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) uitgegeven en geldige bioscoopbonnen, incl. MaDiWoDo-kaarten zijn als betaalmiddel tegen een toegangsbewijs inwisselbaar, echter niet in combinatie met andere acties en op de voorwaarden zoals op de bon vermeld. De bioscoopbon/pas en de MaDiWoDo-kaart zijn niet tegen contanten inwisselbaar. Voor meer informatie www.bioscoopbon.nl

CJP-Pas
Op vertoon van uw geldige CJP pas krijgt u bij aankoop van een regulier toegangsbewijs 10% korting op het standaart tarief (exclusief toeslagen). Dit geldt voor alle reguliere voorstellingen. Voor kinderfilms gelden al gereduceerde tarieven. Niet geldig in combinatie met andere (kortings) acties. Voor meer informatie www.cjp.nl

PowerBase Fitness ledenkorting
Leden van PowerBase Fitness Best ontvangen op vertoon van hun ledenpas én legitimatie 15% korting op reguliere tickets. De actie is niet geldig i.c.m. specials en andere kortingsacties.

Groepskorting
Indien u met een grotere groep (al vanaf 12 personen) een reguliere filmvoorstelling bezoekt, hanteren wij speciale tarieven. U kunt een korting aanvragen door een email te sturen o.v.v. het aantal personen en film. Dit kunt u aanvragen door een e-mail te sturen op de contact pagina.

BuurtCadeau's
Niet meer geldig vanaf 1/1/2021.