Het leukste kinderfeestje bij Biobest!

Vier je verjaardag bij Biobest! Voor kinderfeestjes heeft Biobest een speciaal arrangement samen gesteld in samenwerking met FF Anders. Het zal jou en je vrienden aan niks ontbreken tijdens het middagvullend programma! Een complete filmbeleving met een geschikte kinderfilm, wat te snoepen en na afloop lekker met z'n allen eten! Een feestje vier je bij Biobest al vanaf 5 kinderen!

FF Anders
Midden in het centrum van Best (en op 450 meter van Biobest) ligt Grill/Lunch restaurant FF Anders. Jullie eigen tafel zal klaar staan op het fraai gelegen terras of in het bourgondisch aangeklede eethuis. De kinderen komen hier niks te kort. Stel het arrangement samen uit vier verschillende mogelijkheden!

Arrangementen

Film, frisdrankje en zakje chips/popcorn, frietjes met snack en ranja €12,95
Upgrade aanbieding 2018 versier je eigen pannenkoek, heerlijke kinderburgers of maak je eigen pizza voor maar €1,- per kind meer!!

Reserveren
Het kinderfeestje kunt u reserveren door het contactformulier in te vullen met de datum en het aantal kinderen. U kunt 1 week voorafgaand reserveren. In heel Nederland wordt nationaal het programma op maandag gemaakt, voor de donderdag t/m woensdag erna. Eerder is het programma niet bekend.

Films


Bezig met laden