Kinderfeestje in Best.

Vier je kinderfeestje bij de bioscoop. Gratis parkeren voor de deur en lekker frietjes of pannenkoeken eten na de film! Voor kinderfeestjes heeft Biobest een speciaal arrangement samen gesteld in samenwerking met De Huiskamer van Best (Grand Cafe de Bank). Het zal jou en je vrienden aan niks ontbreken tijdens het middagvullend programma! Een complete filmbeleving met een geschikte kinderfilm, wat te snoepen en na afloop lekker met z'n allen eten! Een feestje vier je bij Biobest al vanaf 5 kinderen!

De Huiskamer van Best
Midden in het centrum van Best (en op 1/2 min rijdenvan Biobest) ligt Grand Cafe de Bank. Jullie eigen tafel zal klaar staan in het gezellig aangekleedde cafe. De kinderen komen hier niks te kort. Zijn jullie met een groot aantal personen is er zelfs de mogelijkheid voor een aparte ruimte! Stel het arrangement samen uit twee verschillende mogelijkheden!

Arrangementen
Film, frisdrankje en zakje chips/popcorn, frietjes met snack en ranja €12,95
Film, frisdrankje en zakje chips/popcorn, pannenkoeken en ranja €12,95

Reserveren
Maak een reservering door het reserveringsformulier in te vullen.  U kunt 1 week voorafgaand reserveren. In heel Nederland wordt nationaal het programma op maandag gemaakt, voor de donderdag t/m woensdag erna. Eerder is het programma niet bekend.

Films


Bezig met laden