Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Het leukste kinderfeestje bij Biobest!

Vier je kinderfeestje bij de bioscoop. Gratis parkeren voor de deur en lekker frietjes eten na de film! Voor kinderfeestjes heeft Biobest een speciaal arrangement samen gesteld in samenwerking met Grand Cafe de Bank Het zal jou en je vrienden aan niks ontbreken tijdens het middagvullend programma. Een complete filmbeleving met een geschikte kinderfilm, wat te snoepen en na afloop lekker met z'n allen eten! Een feestje vier je bij Biobest al vanaf 5 kinderen.

ZOMER ACTIE: JARIGE JOB MAG GRATIS MEE BIJ 8 KIDS!

Reserveer kinderfeestje      

De Huiskamer van Best

Midden in het centrum van Best (en op 1/2 min rijden van Biobest) ligt de Grand Cafe de Bank (naast Bibliotheek). Jullie eigen tafel zal klaar staan in deze gezellig aangekleedde ruimte. De kinderen komen hier de ruimte. Zijn jullie met een groot aantal personen is er zelfs de mogelijkheid voor een aparte ruimte. 

Arrangement

  • Filmticket
  • Frisdrankje en zakje chips/popcorn
  • Frietjes met snack en ranja

Het gehele arrangement kost €14,50 per kind.

Reserveren

U kunt 1 week voorafgaand reserveren. In heel Nederland wordt op maandag het programma gemaakt, voor de donderdag t/m woensdag erna. Eerder is het programma meestal niet bekend. Zodra de tijden bekend zijn staan deze direct op de website.

Reserveer kinderfeestje      


Films