Human Forever - Teun Toebes

Kerstvoorstelling op 17 december om 16:15 uur en 19:00 uur in aanwezigheid van Teun en Jonathan

De 24-jarige humanitair activist Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze missie naar een hoger plan te tillen. Tijdens een reis rond de wereld onderzoekt hij samen met zijn goede vriend en filmmaker Jonathan de Jong hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Nu het aantal mensen met dementie de komende 20 jaar verdubbelt (in 2040: 81 miljoen mensen wereldwijd) is deze zoektocht geen vraag, maar een noodzaak.

“Na meer dan drie jaar over de wereld te hebben gereisd ben ik hoopvoller dan ooit dat wij de toekomst voor mensen met dementie hoopvoller kunnen inrichten. Human Forever, a story about love for humanity is een indringende en ontwapenende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. En dit vormt samen met beroemde wetenschappers en visionairs uit de praktijk het bewijs dat wij hier morgen mee kunnen beginnen. Ik ben ervan overtuigt dat documentaire je kijk op de mens voorgoed verandert”, aldus Teun.Minister-president Mark Rutte:
‘Human Forever is voor mij niet alleen een indringende film, maar bovenal een monument voor al die mensen met dementia en hun naasten, wereldwijd.’


TeunHumanForeverDocu_133409190275661230_big.jpg

Cast & Crew
Teun Toebes, Jonathan de Jong

Genre
Documentaire

Productiejaar
2023

Lengte
1:15 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

mama11decemberdec
didi12decemberdec
wowo13decemberdec
vrvr15decemberdec
zozo17decemberdec
  • TeunToebes_133409206367841227_big.jpg

Suggesties