Eerste live sportuitzending groot succes!

De bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is in Biobest niet onopgemerkt gebleven. De ene kwam net uit de kroeg, de ander van een festival of net uit bed. Ruim 150 boksfanaten verzamelden zich bij Biobest om de wedstrijd van de eeuw op groot scherm te kijken!

Alleen al in de Verenigde Staten is vooraf gerekend op vijftig miljoen betalende tv-kijkers. In Nederland werd het gevecht via Fox Sport live uitgezonden in pubs, sportcafés en ruim twintig grotendeels uitverkochte bioscoopzalen waar de meeste bezoekers in Best een nachtje doorhalen! De boksfanaten waren grotendeels vanaf 03:00 uur in Biobest aanwezig om het lange voorprogramma te bekijken. 

De show in de boksring in Las Vegas eindigt die zondagochtend om 07:00 uur niet verrassend, maar duurde verrassend lang. Tien rondes hield de Ierse wereldkampioen MMA (gemengde vechtsporten) Conor McGregor zich staande tegen oud-wereldkampioen boksen Floyd Mayweather. Dan maakt de scheidsrechter een einde aan het gehypte spektakel: de Amerikaan Mayweather wint met een technische knock-out.

Bezig met laden