Biobest 50 plus

Rustig genieten van kwaliteitfilms!

Speciaal voor de groeiende groep 50 plussers vertoont het Biobest Theater een passend filmaanbod: Biobest 50 Plus. Zonder de drukte van de avondvoorstellingen en de weekeinden geniet u donderdags of vrijdags om 14:00 uur van een rustig uitje in de bioscoop. U ontvangt van ons een gratis kopje koffie/thee met cake! Tweemaal jaarlijks wordt er uit een groot aantal films echte kwaliteitsfilms geselecteerd en opgenomen in het programma!

De toegangsprijs in 2019 bedraagt € 7,00 inclusief kopje koffie/thee en heerlijke cake. U kunt een mooie plaats uitzoeken zowel in de zaal als op het balkon!

Een veelgestelde vraag; Er draait zo'n leuke film waar ik graag heen zou willen, maar ik ben onder de 50, ben ik welkom? Ja, natuurlijk! Iedereen is welkom! Voor iedereen!

Bezoekt u regelmatig de Biobest 50 plus? Speciaal voor u is er de Biobest 50 plus filmpas, u kunt al naar een 50 plus voorstelling voor maar € 6,37! Meer informatie kunt u aan de kassa verkrijgen!

Het 50 plus seizoen is momenteel afgelopen. Na de zomer beloven wij weer een fantastisch najaarprogramma. Zodra het programma bekend is wordt het op deze pagina gepubliceerd.

Geen film(s) gevonden