Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download ChromeDownload FirefoxDownload Edge

Biobest Plus+

Wij zijn zeer verheugd om u weer te mogen verwelkomen! Wij hebben de bioscoop geheel volgens de richtlijnen ingericht om u een veilig bioscoopbezoek te bieden. Per voorstelling verkopen we maximaal 30 stoelen en zorgen ervoor dat er altijd 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Het Biobest personeel zal er alles aan doen om u op donderdag- en vrijdagmiddag van kwaliteitsfilms te laten genieten.

I.v.m. het beperkt aantal beschikbare plaatsen per voorstelling vragen wij u vooraf tickets te kopen via de website. Ook met de filmpas is dit vanaf heden mogelijk. Heeft u vragen, bel of mail ons en we helpen u graag.

Tot snel!

Buiten is het feest3, 4 dec
Hope Gap 10, 11 dec
Kerst met Andre Rieu GEANNULEERD 12, 13, 17, 18 dec
Bohemian Rhapsody17, 18 dec

 

Genieten van kwaliteitfilms

Zonder de drukte van de avondvoorstellingen en de weekeinden geniet u donderdag- en vrijdagmiddag van een uitje naar de bioscoop. U ontvangt van ons een gratis kopje koffie/thee met cake. Tweemaal jaarlijks wordt er uit een groot aantal films echte kwaliteitsfilms geselecteerd en opgenomen in het programma.

De toegangsprijs bedraagt € 7,00 met gratis kopje koffie/thee en iets lekkers.
Momenteel wordt er geen koffie/thee geschonken

Bezoekt u regelmatig de Biobest Plus+? Speciaal voor u is er de Biobest Plus+ filmpas, u kunt al naar een voorstelling voor maar € 6,37. Meer informatie kunt u aan de kassa verkrijgen

Geen film(s) gevonden