Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Biobest Plus+

Wij zijn zeer verheugd om weer van start te gaan en kunnen niet wachten u weer te mogen verwelkomen! Donderdag 10 september gaat het nieuwe seizoen BiobestPlus+ weer van start. Wij hebben de bioscoop geheel volgens de richtlijnen ingericht om u een veilig bioscoopbezoek te bieden. Per voorstelling verkopen we maximaal 25% van de stoelen en zorgen ervoor dat er altijd 1,5 meter afstand kan worden gehouden. In de pauze schenken wij koffie en thee. Deze mag op uw plek in de zaal worden genuttigd. Het Biobest personeel zal er alles aan doen om u op donderdag- en vrijdagmiddag van kwaliteitsfilms te laten genieten.

I.v.m. het beperkt aantal beschikbare plaatsen per voorstelling vragen wij u vooraf tickets te kopen via de website. Ook met de filmpas is dit vanaf heden mogelijk. Heeft u vragen, bel of mail ons en we helpen u graag.

Tot snel!

De beentjes van Sint-Hildegard 10, 11, 15 sept
Pavarotti 17, 18 sept
Hors Normes 24, 25 sept
Summerland 1, 2 okt
A Beautiful Day in the Neighborhood   8, 9 oktober
Love Sarah 15, 16, okt
Fahim 29, 30 okt
Hope Gap 5, 6 nov
Misbehaviour 12, 13 nov
Deux 19, 20 nov
The Singing Club 26, 27 nov
Buiten is het feest 3, 4 dec
-titel binnenkort bekend- 10, 11 dec
Kerst met Andre Rieu 12, 13, 17, 18 dec

 

Genieten van kwaliteitfilms!

Zonder de drukte van de avondvoorstellingen en de weekeinden geniet u donderdag- en vrijdagmiddag van een uitje naar de bioscoop. U ontvangt van ons een gratis kopje koffie/thee met cake. Tweemaal jaarlijks wordt er uit een groot aantal films echte kwaliteitsfilms geselecteerd en opgenomen in het programma.

De toegangsprijs bedraagt € 7,00 met gratis kopje koffie/thee en iets lekkers. Toeslag specials € 1,50

Bezoekt u regelmatig de Biobest Plus+? Speciaal voor u is er de Biobest Plus+ filmpas, u kunt al naar een voorstelling voor maar € 6,37. Meer informatie kunt u aan de kassa verkrijgen