Vacature: Gastheer/-vrouw / Assistent Bedrijfsleider (Parttime)

Het Biobest Theater zoekt per direct :

Gastheer/-vrouw / Assistent Bedrijfsleider (Parttime)

Het Biobest Theater is een kleinschalige familiebioscoop in hartje Best met slechts één zaal. Hier wordt getracht onderscheid te maken op het gebied van klantvriendelijkheid, flexibiliteit, sfeer, bereikbaarheid en prijs. Wij ontvangen gasten in plaats van klanten. Het aanbod van films is altijd actueel en gevarieerd en richt zich met name op de jongste bioscoopbezoekers met hun familie en de liefhebbers van kwalitatief betere films. Naast een regulier programma vertonen wij ook 50+ programma’s, specials als Ladiesnight en zijn wij het thuis van Filmliga Best (arthouse). Natuurlijk worden ook de meeste blockbusters vertoond. De voorstellingen bevatten meestal een korte pauze.

Functie

U heet onze gasten welkom en verkoopt hen een passend toegangsbewijs. Eventueel samen met uw collega’s voorziet u hen van een drankje en een snack en wijst of assisteert hen naar hun zitplaats. Jarige Joppen begroet u met extra aandacht en een leuke verrassing. Na afloop bedankt u allen voor hun komst en wenst u iedereen, ter afronding van een fijne filmbeleving, een goede reis naar huis. Tijdens de voorstelling bent u steeds voor onze gasten beschikbaar. Het Biobest Theater is in hoge mate geautomatiseerd. De gastheer behoeft niet over specifieke technische kennis te beschikken. Het aantal uren hangt af van de beschikbaarheid op bepaalde dagen/momenten.

Functie-eisen

Belangstelling of kennis van films
Ervaring in de horeca of gastvrijheidsindustrie
Ervaring met het werken op computers of elektronische kassa’s
Bereid om ook te werken op avonden, weekenden, feestdagen of schoolvakanties Betrouwbaar en zorgvuldig
Rustig en redelijk stressbestendig
In bezit van BHV of bereidheid dit te halen
Ook sollicitanten met een afstand tot de arbeidsmarkt komen voor deze functie in aanmerking.

Voor vragen over deze functie kunt telefonisch terecht bij Robert Hoedt op tel. 06 14 326400. Graag uw sollicitatie sturen per e-mail aan info@biobest-theater.nl